Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Friday's och bio

Vi håller helg, närmare bestämt lönehelg! Vi har gjort en rond på stan med lunch på Max men slappar lite hemma innan det blir Friday's och sedan bio i form av Wallstreet 2. Killfilm, inte i min smak, och hur jag blev inblandad i att följa med vet jag inte, men det ska nog bli trevligt.
I morgon blir det slappesöndag tror jag. Inget planerat vilket är mycket skönt! Kanske blir lite shopping på entré, jag skulle behöva lite nya kläder nu inför hösten. Vill även ha gummistövlar och regnställ för det äger inte jag alls, måste ju vara lite vuxenpoäng på det. Vill även hitta en bra dramaten shoppingvagn jag kan ha när jag shoppar mat. E så drygt och tungt att bära hem varorna när man inte har bil. Tobbe tycker det är pensionärsvarning men det struntar jag i!
Våra semestrar på jobbet har börjat. Vi semestrar nästan alltid på hösten och så även i år. Vi avlöser varandra hela året ut och jobbar inte tillsammans allihop mer än ett par dagar. Resten av året kommer att gå fort!
Jag och Tobbe har ca 5,5 vecka kvar innan vi åker till Ecuador och Galapagos under 2 veckor! Det ska bli suuuuperkul!
Nej det var nog allt för idag!
Trevlig Helg!

Ny kattbur!

Idag har jag impulsköpt en ny bur till Tuffs! den var dyr som skam men den är på hjul! Ingen e gladare än jag nu slipper jag bära honom!Fick tillochmed ner honom i den! helt nöjd var han ju inte men det e ju jag som bestämmer så då fick han finna sig i det :)Vi får se vad utvärderingen blir efter första användning!

Nytt försök

Ska försöka ta tag i bloggandet igen nu när hösten är i antågande. Har börjat med att byta design, och är ganska nöjd men det blir kanske några ändringar till snart.

Återkommer med mer blogging i veckan.

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus