Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Mysteriet med Sport BH:n

För ett tag sedan köpte jag en ny sport BH. Det var år och dagar sedan jag ägde någon. Jag gillade denna den var bra bekväm och BILLIG! Tur var väl det för nu är den borta! Så typiskt! Jag som ska på Yoga för första gången i mitt liv i morgon. Ska förstås bli intressant och prova, jag vet inte vad jag ska vänta mig, men det kommer en recension om detta senare i veckan!

I övrigt så jobbar jag och jobbar och jobbar! Folk reser som aldrig förr just nu och vi är alldeles för lite personal för att hinna med allas önskningar om resor! Jag är ingen robot bara människa men det förstår inte alla kunder dessvärre!
Tobbe ska på grabbresa i helgen till Gdansk! Han är jätte lycklig han ska besöka ett ställe där inte jag har varit! Själv ser jag fram emot en lugn och skön hemma helg bestående av jag, Wii och Super Mario!!
Försöker även boka det sista till semestern på Galapagos. Börjar närma sig nu, känns overkligt dock men det ska bli super kul!
Jag ska blogga under resan på Kilroys Bloggen så ni som är nyfikna får hålla utkik här efter länken till den andra bloggen! Mitt kära jobb har ju gett mig en liten extra slant för att blogga under semestern. Å jag bangar inte, få betalt för att åka på semester, det är ju klockrent!
Nej nu ska jag lägga mig och läsa senaste numret av Vagabond och planera nästa års semester!
Chipp!

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus