Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Alice i Underlandet 3D

Jag lovade en recension så här kommer den då :)
Jag måste säga att det är absolut en sevärd film! Johnny Depp är lika fantastisk som alltid, han är alltid på topp! Annars är favoriten den blåa inrökta mask... erm jag menar larven :) Jag älskar att det är Alan Rickman aka "Professor Snape" som gör rösten till honom. Klockrent!
Filmen i övrigt är bra, det är en blandning båda böckerna om Alice som finns. Så det är inte den klassiska tecknade filmen som gjort om utan i denna är Alice vuxen och kommer åter tillbaka till underlandet. Men hon har inget minne av att hon varit där som liten utan tror enbart att hon drömmer...
Handlingen är klassisk det onda vs det goda men det är underhållande.
Jag rekommenderar starkt att gå och se den om man har möjlighet. Gärna i 3D vilket är lite roligt.
Trailer:
Och den gamla tecknade versionen har ni väl inte glömt?
Ikväll blir det melodifestival för hela slanten!!!

Bloggdöden!

Än en gång ber jag om ursäkt för dålig bloggning! Jag har inte haft ork och energi för detta på senaste tiden. Men jag ska absolut försöka råda bot på detta. Det är upp och ner på jobbet vissa dagar full rulle andra dagar mer såskopp! Idag har det varit full rulle kan man säga, men så är det måndag också! Ibland hatar jag måndagar men idag har den varit förvånande trevlig faktiskt! jag hoppas tisdagen bli lika trevlig den ska i alla fall avslutas med 3D Bio i form av Alice i Underlandet! Recension kommer!

Annars är det lugn här på Östra Förstadsgatan, Tuffs busar som vanligt rundor om nätterna och sover på dagarna. Men han är och förblir Skånes skönaste katt! Jag avslutar med att bjuda på Månades Tuffs bild. God Natt!

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus