Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Vulkaner och demonstrationer, tar det aldrig slut!

Jag tänkte ta tag i bloggandet igen men det kommer hela tiden saker emellan. Efter Islands resan som jag kom hem ifrån med nöd och näppe fick vulkanen för sig att det var dags att vakna. Det var vi på jobbet inte fullt lika glada över och när den nu verkar ha lagt ner askproduktionen så ska demonstrationerna i Bangkok blossa upp istället! Kom igen, varför ska allt hända på en gång och dess utom påverka mitt arbete!! BAH!
Island var i alla fall mycket trevligt. Vi fick badat i blå lagunen, det var varmt och trevligt! Men det är dyrt att komma in där så man lär bara göra det 1 gång!
Vi åt god mat i Reykjaviks äldsta hus mycket trevligt måste jag säga och gott!
Dagen efter var vi på ett par hotell visningar innan vi tog Gyllene cirkeln i besittning. Första stoppet, Tingvalla! Ja Tinget på Island ni vet där dom höll sitt första riksmöte. Ja fin utsikt och häftigt landskap måste jag säga men vädret kunde varit bättre!
Vi fortsatte mot Geysir, ja det är vad det låter som, Gejsrar! Dom betedde sig ungefär som att dom blev lite irriterade emellanåt och var tvungna och göra sig av med ilskan genom att blåsa ut massa ånga! Ja kul var det att skåda!
Vidare köra vi för att titta på Gullfoss ett stort vattenfall, väldigt mäktigt!!
Sen stod det 4-hjuls körning på schemat men jag hade sovit dåligt och hade väldigt ont i ryggen och efter upplevelsen på Nya Zealand så avstod jag. Och det var tur det för dom som körde ångrade sig efteråt. Det var kallt, regnigt och vägen hade regnat bort!
Sen var dagen mot sitt slut och MAT stod på schemat, Languster stod på schemat, MUMSIGT!
Och sen tidigt tidigt morgon åkte vi hem, samma morgon som vulkanen vakna till liv faktiskt! lite tur ska man ha!

Kommentarer

Kerstin

2010-04-25 - 12:03:48
Välkommen hem!

Ja alla kan ju int ha lika tur med vädret som vi, när vi var där. Varmaste veckan på år och dar, sa dom! Hade regn avresedagen.Kram

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus