Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Lugn & Ro!

Denna helgen har mestadels spenderats inom hemmets fyra väggar. Jag har faktiskt bjutit av detta till fulla drag i alla fall igårkväll och idag. Jag har ju räknat det sista matteprovet satt hela dagen igår men jag hoppas jag får ett G och det finns ett uns chans att jag får ett VG. Men jag är nöjd oavsett!

jag köpte Happy Potter & The Order of the Phoenix till Wii:et idag. Hitta det för 199 kr och då kunde jag inte motstå! Jätteroligt!

jag ska troligtvis på studieresa med jobbet igen, det är ju aldrig helt säkert förräns i sista stund så helt bekräftat är det inte men jag har tackat ja i alla fall. och det är ingen dålig resa som det bär av på i så fall, mellan 15 Nov - 02 Dec kommer jag förhoppningsvis att befinna mig på... *drumvirvel* NYA ZEALAND!!!

Hoppas Hoppas Hoppas!

Jag återkommer med uppdatering om och när jag får veta mer. Just nu älskar jag mitt jobb!

Ordningen återställd!

Så var allt som vanligt igen, alla är tillbaka på jobbet efter sina härliga semestrar. Både Grekland & Kanada hade varit soligt och fint. Jag tror att jag är den som är mest nöjd... med att ha dom tillbaka på jobbet :)

Det e sista rycket på matte c kursen nu bara denna veckan kvar sen är det slut håll tummarna!

Jag har hittat en bra hemsida med tips på böcker och andra saker kring det här med IBS-magar. Den heter Help for IBS och där finns tips på två böcker man kan köpa. Jag ska köpa dom, finns på både Adlibris & Bokus! Kan vara nyttig läsning för mig.

En annan trevlig sak är att jag införskaffat mig ett gymkort! Nu ska här tränas, beach 2010 här kommer jag! Dom bygger splajsans nytt gym här i kvarteret förstår ni. Ett Fitness24Seven gym blir det som har både styrketräning och olika pass man kan välja på. Dom öppnar den 27 September men fram till dess får man träna på deras andra gym här i stan. Läste även att Yoga skulle vara bra för IBS magar, dom har det på nya gymmet ska nog prova det. Kusinen tycker ju det är roligt kanske jag också gör?! Vem vet!

Jag avslutar med en bild på Backstreet Boys, tagen i Stockholm av fotograf Lars Pehrson den 090911.
Tycker den var fin! Längtar nu ännu mer till 6 dec så det e dags att shake it i Köpenhamn!
Backstreet Back Allright!Jobb, Tjejmaffian och mer jobb!

Sorry för dålig uppdatering men jag har massvis och stå i just nu! Jobbet är roligt för engångskull med massa och göra! KUL!

I fredags åkte jag tåget upp från Lund C efter jobbet till Mullsjö. Jag var framme vid 22,15 ungefär och blev hämtad av Tittis man Andreas. Tack så mycket :) Jag fick mig både mat i form av tacos & ett glas rosé när jag hade hälsat och kramat på alla! sen pratade vi skit på altanen under infravärmen till långt in på natten!

Lördagen bjöd på frukost följt av shopping i Jönköping. Vi snurra i butiker och fikade lite innan hemfärd och lite vila med filmen baksmällan innan vi korkade upp champagnen och gjorde oss i ordning inför kvällen.

Vi hade bokat middag på Björkhaga Hotell, det blev kyckling eller fläskfilé till mat. Efter kaffet så drog vi oss mot omklädningsrummet, det ingick nämligen bad i bubbelpoolen också! Väldigt mysig kväll var det!

så denna veckan är jag åter på jobb, har fortfarande massvis att göra men jag överlever. Semesterfirarna är åter på måndag så då är allt som vanligt.

För att avsluta med nått trevligt så har det kommit en ny trailer till filmen New Moon, andra delen i Twilight serien. Den verkar superbra! Boken är ju superbra så filmen är förhoppningsvis det också. Det bådar gott!

njut!Idol!

Jag brukar inte titta på de första idolavsnitten, dom e så pinsamma tycker jag!

Men idag fick jag order om att titta av Tobbe då nån på hans jobb hade en sambo som skulle vara med och sjunga där typ... sambon gick vidare till stockholm kan jag meddela :)

Efter att ha tittat på nästan hela programmet, jag erkänner att jag zappade ibland då det blev för pinsamt så hittade jag mina nuvarande favoriter! Om ni missade dom, kan ni se här :)

Mariette Hansson - från Halmstad!

och

Calle Kristiansson från Malmö

Sleeping Babies by Tracy Raver

Idag i Metro var där en fantastisk bild på en sovande bebis. Det visade sig att det var fotograferat av en fotograf vid namn Tracy Raver. Hon specialicerar sig på att fotografera nyfödda bebisar. Hon har finslipat tekniken som går ut på att bebisarna får vänja sig under en timme, sedan kan man lägga dom i nästan vilka positioner som helst, säger hon.

Bilden i tidningen idag;Det finns massor av bilder på hemsidan som jag länka till ovan. Dom är helt underbart vackra!Lillboss - Jag rockar Lund!

Jaha så var man lillboss igen då! Jag rockar kontoret i 2 veckor ensam! Det ni!

Ja inte helt ensam men det beror på hur man ser det. jag får förstärkning från Stockholm men första veckan är det Jorden Runt Malin som kommer, ja hon jobbar på vår jorden runt avdelning som syr ihop sånna resor om nån undra. Men hon kommer sälja utifrån Stockholm som vanligt fast vara mitt moraliska stöd i Lund under 4 dagar. Nästa fredag är jag helt själv hela dagen.

veckan efter kommer en tjej vid namn Annika som sommarjobbar på stockholmskontoret men hon kommer sälja utifrån vårt kontor så då får jag lite hjälp.

Jag har ju dessutom Lunds Universitet att stå i så jag hoppas mitt arbete kommer synas på oktober lönen....

Jag kommer med andra ord ha häcken full i 2 veckor framåt.

Som om det inte vore nog så är jag i sluttampen på matte c kursen och jag ska åka till Mullsjö för att träffa mina gamla plugg kompisar fråm Eksjötiden nästa helg gud vet hur detta ska sluta! Men det reder sig nog, det gör det alltid.

Tjipp o hoj!

En svensk blondin!

Jag bara måste blogga om en you tube video jag blev tipsad om min kära vän Åke.

En ytterst vad det verkar vara en äkta svenskt lite "blåst" blondin! Jag bara hoppas hon spelar väldigt bra teater!

Har ni en tråkigt stund, kolla in denna ni lär dra lite på smilbanden och ni kan ju räkna gångerna hon säger, "mmm"...

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus