Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Full Rulle!

Nu är det full rulle ska ni veta! Folk börjar boka resor på riktigt nu det e jätteskoj! Och jag var uppbokad både i fredags & i lördags på olika håll.

I fredags var vi ute med jobbet på kvällen. Vi hade tagit med oss våra respektive och pyst till St Markus Vinkällare i Malmö. Har ni inte varit där så besök det. Det är så underbart mysigt & gott! Vi hade en mycket trevlig kväll med mycket prat & got mat!

I lördags hade tobbe & jag städning på schemat! Vi tog tag i min bokhylla och rensade den lite. Det blev mycket bättre faktiskt. På kvällen skulle Elli och jag till Malmö arena och kolla på Ladies Night. det var så superbra och roligt! Jag har lagt lite filmer på facebook om ni är nyfikna!

I söndags efter frukost och bläddrande i Sydsvenskan som jag förövrigt skaffat en helgprenumeration på, så gick vi till Entré och fönstershoppade och käkade lunch. Jag åt indisk gryta med nanbröd till och tobbe tog en pizza!

På eftermiddagen hade tobbe träning och då tänkte jag också passa på. Jag tog cykeln till Fitness24Seven och provade tjejgymet. Helt underbart lugnt var där inne, som en lite oas. Blir absolut fler träningspass där, och jag har tom träningsvärk idag!!

Idag har det varit en klassisk måndag, tröga kunder, sura kunder, oartiga kunder eller så kan det vara jag som har PMS.... alla kunder blir idioter i min värld då nämligen. det är ett klassiskt tecken på att jag ska ha mens!

I övrigt är allt bra, i veckan ska jag till optikern på synundersökning. Vi får se vad den domen blir.... suck dyrt kan det bli... och på fredag stänger vi tidigt på jobbet eftersom det är helgdag på lördag. Vi ska åka upp till Hålarp på fredag och fira en liten Hugis som blir stora killen! Sen ska vi på 30 års-kalas i Malmö på lördagen så det blir en kort visit i "norrland" bara.

Funderar även på att köpa en lite bärbar dator som jag kan ha med mig på alla resor etc.

Funderar på en Samsung NC10 den svarta eller mörkblå kanske. Rosa har tyvärr blivit nedröstat av Tobbe....

Kommentarer

RESESNACK.

2009-10-28 - 20:21:24
det låter som en riktigt bra helg du hade :)jag har faktiskt en sådan dator i svart, kanonsnygg och väldigt praktiskt att ha med sig!

RESESNACK.

2009-10-28 - 22:50:14
Svar: Ja, det klart att det hade vart bra att ha med en så smidig dator dit! Jag rekommenderar den starkt i alla fall :D

Hanna

2009-10-29 - 10:04:46
Klart att du ska ha en ROSA!!! Strunt i vad Tobbe vill, det är ju du som ska ha den:)

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus