Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Grattis Tuffs!!!

Idag fyller min älskade lilla Tuffs 3 stora år! Hurra Hurra Hurra!!!!! Han har njutit av burk gourmet mat i form av oxbitar idag på sin stora dag! Bjuder på en bild av vår älskling i sin favorit pose :)Jag och Tobbe var och firade Hugo igår. Han fick massor av presenter och det ligger lite bilder på hans egen blogg som ligger bland länkarna.

Idag har Tobbe och jag varit på Webbhallen i Malmö och köpt en laptop, en ROSA! Det är vår nya Reseburk vi ska ha med oss på resor världen över. Den är liten, jättesöt och rosa!

Ikväll ska vi på 30-årsfest. Den är alldeles här i närheten så det ska blir skönt med krypavstånd hem sen :)

Full Rulle!

Nu är det full rulle ska ni veta! Folk börjar boka resor på riktigt nu det e jätteskoj! Och jag var uppbokad både i fredags & i lördags på olika håll.

I fredags var vi ute med jobbet på kvällen. Vi hade tagit med oss våra respektive och pyst till St Markus Vinkällare i Malmö. Har ni inte varit där så besök det. Det är så underbart mysigt & gott! Vi hade en mycket trevlig kväll med mycket prat & got mat!

I lördags hade tobbe & jag städning på schemat! Vi tog tag i min bokhylla och rensade den lite. Det blev mycket bättre faktiskt. På kvällen skulle Elli och jag till Malmö arena och kolla på Ladies Night. det var så superbra och roligt! Jag har lagt lite filmer på facebook om ni är nyfikna!

I söndags efter frukost och bläddrande i Sydsvenskan som jag förövrigt skaffat en helgprenumeration på, så gick vi till Entré och fönstershoppade och käkade lunch. Jag åt indisk gryta med nanbröd till och tobbe tog en pizza!

På eftermiddagen hade tobbe träning och då tänkte jag också passa på. Jag tog cykeln till Fitness24Seven och provade tjejgymet. Helt underbart lugnt var där inne, som en lite oas. Blir absolut fler träningspass där, och jag har tom träningsvärk idag!!

Idag har det varit en klassisk måndag, tröga kunder, sura kunder, oartiga kunder eller så kan det vara jag som har PMS.... alla kunder blir idioter i min värld då nämligen. det är ett klassiskt tecken på att jag ska ha mens!

I övrigt är allt bra, i veckan ska jag till optikern på synundersökning. Vi får se vad den domen blir.... suck dyrt kan det bli... och på fredag stänger vi tidigt på jobbet eftersom det är helgdag på lördag. Vi ska åka upp till Hålarp på fredag och fira en liten Hugis som blir stora killen! Sen ska vi på 30 års-kalas i Malmö på lördagen så det blir en kort visit i "norrland" bara.

Funderar även på att köpa en lite bärbar dator som jag kan ha med mig på alla resor etc.

Funderar på en Samsung NC10 den svarta eller mörkblå kanske. Rosa har tyvärr blivit nedröstat av Tobbe....

En fredag med Idol

jag e då gräsänka hela helgen så jag har slappat i soffan framför idol idag! jag gillar många av årets finalister men inte alla. Det var tex helt rätt 2 personer som hängde löst idag. och det var ju ingen förlust att Kicki Danielsson eller förlåt Camilla åkte ut hon kan hålla sig till dansband & schlager där passar hon bra. Niklas är väl ingen idolstjärna han heller men han ryker en annan vecka det e jag säker på. En vinnare är han inte!

Kvällens klättare på min lista var Eddie! Jaghar inte gillat honom innan men ikväll var han superbra! Helt rätt låtval och sjöng bra gjorde han också!

Veckans charmör och tillika bästa uppträde i mina ögon var Rabih! Men nått sötare får ni ju leta efter! Åh jag e lite kär i honom! Han är som en korsning av Justin Timberlake & Zlatan *asgarv* en riktigt sötnos som sjunger i fin falsett!

Mariette var bra som alltid och Calle & Erik drog i med sina sköna rockiga röster!

Tove hade satt en kyckling i halsen och henne hoppas vi mer på till nästa vecka!

Erika var bra men tja jag vet inte har inte nån riktig åsikt om henne, duktig men nått som saknas lixom...

ja det var min utvärdering av idolkvällen!

I morgon ska jag förhoppningsvis om vädret tillåter vara moraliskt stöd och filmregissör vid ett fallskärmshopp! Återkommer med recension om detta!RIP Stephen Gately

Igår den 10 Oktober 2009 avled Stephen Gately från det irländska pojkbandet Boyzone. Han dog i sömnen på sitt hotellrum på Mallorca där han var på semester med sin partner Andrew Cowles. Dödsorsaken är inte fastställd men oavsett så är det väldigt tragiskt!

En enormt duktig artist och musiker kommer att vara saknad av många fans. Fann ett klipp från Royal Albert Hall i London när Boyzone var med för att fira Andrew Lloyd Webber. Stephen är killen i mitten för er som inte vet.Gott & Blandat!

Sorry för kass uppdatering men det blir så ibland.

helgen spenderadews i Mellby och vi var i Halmstad och bowlade med mamma & pappa. Jag kom super sist! Jag SÖG!

Sedan åkte vi hem i ösregnet! Jag och Tobbe hämtade Farmor & Farfar i Laholm eftersom dom skulle äta middag med oss. det blev en trevlig kväll som avslutades med att Mamma, jag och Tobbe överraskade pappa med sång, ballonger & presenter precis efter midnatt för då var det ju faktiskt hans födelsedag.

Han fick en skjorta, ett bälte och DVDn till Män som hatar kvinnor av mamma i present och så fick han flygbiljetter till Prag av mig, Tobbe, Emelie & Johan. Så den 11-14 Dec bär det av mot Prag för en helg i julens tecken. Det blir Mamma, Pappa, Tobbe, Jag samt Tobbes föräldrar som åker ner. Ska bli väldigt roligt och jag tror pappa blev väldigt glad!

Veckan rullar på utan större krussiduller. Har inga större klagomål faktiskt, inget jag retar upp mig på heller.

Elvis strippen i Metro idag var dock helt underbar... det är nästan bud på att den ska upp på kylskåpet!Ni finner fler strippar och info om serien på hemsidan Elvis The Comic

Until next time!

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus