Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Evighetsväntan på Heathrow

Jag är inte i Nya Zealand ännu men denna sidan är inte helt enligt mina önskemål så det fick stå det i alla fall. Jag sitter just nu på Heathrow och surfar på ett gratis nätvärk jag hitta Cheesy grin.

Resan till London med SAS gick bra, personalen ombord är jättebra, trevliga etc. Men personalen på Kastrup än en helt annan sak. Suck, säger jag bara. Men hit kom jag. Det visade sig att jag måste checka om mitt bagage här så jag sitter ju nu och väntar på att få göra det. Men det finns café här så mig går det ingen nöd på.

Heathrow är en trevlig flygplats, jag har inga dåliga erfarenheter av den, det är lätt och hitta överallt, skyltar finns till tusen. Nackdelen är att det är dyrt! En sketen toast med stor latte och vatten på flaska kostar £7,65! Kastrup var nästan värre med sina typ 100 sek för en bulle och kaffe!

Ett plus med att man måste checka om sitt bagage måste vara att man vet att det kom i alla fall fram till London. Nu hoppas vi bara på att det fortsätter lika bra på resten av resan.

På återseende!

 

PS nya bud jag får inte checka in förran 12.30 pga gårdagens flyg var inställt och dom ska resa före mig. Suck, ännu mer väntan och ytterligare en kaffe.

Om några timmar bär det av....

Nu är jag färdigpackad tror jag... man glömmer alltid nått så e det ju men men det löser sig sa han som sket i vasken! Jag har i alla fall pass, pengar och biljetterna med mig.

Jag ska försöka blogga från resan så mycket som möjligt men vi får se hur mycket internet tillgång det finns.

Jag är i alla fall laddad, kamera med stort minneskort är nerpackat tillsammans med sista twilightboken jag har ju en del timmar att döda så den boken ska nog läsas ut.

Tåget till Kastrup avgår 05,22 i morgon bitti så jag ska sova nu!

ses på andra sidan jorden!

Det e mycket nu....

Det är mycket nu! Full rulle på jobbet! Jag håller dessutom på att planera & packa för resan som ska bära av på söndag till Nya Zealand. Har dock inte fått biljetter ännu så det är inte helt bekräftat.

Dessutom fick både jag och Tobbe kallelse till att få den nya vaccinationen mot baconfebern. Det var visserligen på fredag men jag ska dit i morgon istället eftersom jag reser på söndag.

Funderar på vad jag ska packa till resan, tycker det är jobbigt när man inte vet hur vädret är etc... Men det löser sig nog.

Jag kommer att blogga från resan på en annan blog som är via jobbet. Jag kommer försöka uppdatera här också men allt beror på hur mycket tillgång till internet jag kommer ha under resan.

Det får nog vara allt från nu, återkommer innan avresa med lite mer detaljer!

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus