Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Back to Work

Sorry för den dåliga uppdateringen men det har varit fullt upp i helgen.

Helgen tillbringades med mycket matte och jag hoppas det ger resultat har inte fått veta resultatet ännu.

Söndagen spenderades på The Lodge med paketet sköna söndag, och vilket ställe! Gud vad underbart härligt det var.

Vi fick efter ombyte och en lite dusch krypa in i bastun i 20 minuter där vi fick sitta för att våra porer skulle öppna sig ordentligt. Sedan fick vi is med pepparmynta i som vi fick gnida in på kroppen för att stänga porerna igen. Ut och duscha av oss och sedan kröp vi ner i bubbelpoolen i ca 30 minuter. Det var sköööönt. Sedan var det tillbaka in i duschen som gällde och därefter smetades vi in i flytande honung, lindades in i lakan och in i bastun för att pressa lite till. Där fick vi sitta tills vi nästan storkna. Ut och duscha av oss igen och sedan skubbades vi med salt för att peela bort död hud. Dusch igen och sen hade nästan 2 timmar gått. Då fick vi klä på oss gå och avnjuta en underbar brunch och sedan en kakbuffé till efterrätt. Det var värt varenda krona kan jag säga!!

Annars har jag jobbat på med det vanliga ska slappa hemma idag med semin på eurovision och äta lite mat när El Tobbo kommer hit.

Tuffs mår bra han är nöjd och glad att vara hemma igen :)

Until next time!

Kommentarer

Kerstin

2009-05-12 - 19:01:04
Hallå!

herre Gud vilken lyx! Det där skulle int vara dumt att pröva, suck, är avis. Har väl alla ingredienser hemma, men det är ju int samma sak.

Ha det!

KramTian

2009-05-14 - 21:43:00
Låter helt underbart!Det måste jag prova nån gång.

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus