Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Ny Lya?

Återstår och se, men nu har vi sett lägenheten i alla fall. Den är 85 kvm, ligger på 5:e våningen, har balkong mot en fin innergård, stort kök, stort vardagsrum, ett sovrum och ett extra rum. Minuset heter badrummet det är lite litet för att passa en lägenhet på 85kvm men men man kan inte få allt. Jag ska ringa till Stena i morgon så får vi se vad dom säger om vi får en ny lägenhet eller inte.

Fortsättning följer....

2:a plats!

Nu har Tuffs tävlat på Djurloftet.se igen. Och den här gången kom han 2:a!!
Fin pokal på sin sida fick han också :)

Vi tackar stora hjärtat för det var han som tagit det fina kortet :)

Mellby Helg

Har varit hos mamms & papps i helgen. Urskönt! God mat och skön säng och Tuffs är jättelycklig som får springa hejvilt! Jag har räknat matte och gjort mitt första prov... gick sådär....tror jag. Får se när det är rättat men det känns dådär bra.

Jag och pappa var på Eurostop och shoppade lite och sen hälsade jag på i Louises nya fina lägenhet eller ja hus är det nästan faktiskt. Mintgrönt! Man kan inte missa det huset.

Så nu är det snart sängdax och ladda upp inför en ny jobbvecka.

Berättar om lägenheten vi ska titta på då med :)

Lägenhetskoll!

På måndag 30 Mars ska Tobbe och jag kolla på en ny lägenhet. Denna ligger i Malmö och nästan granne med där han bor idag. Det är ett bra område så vi ser fram emot att se denna lägenheten. Skillnaden är dock att detta är en hyreslägenhet inom Stena Fastigheter som jag redan hyr av idag. Detta är en 3:a på runt ca 80 kvm som ligger på 5:e våningen. Ser fram emot att se hur lägenheten ser ut.

I övrigt är veckan lugn, jag & Tuffs ska hem till Mellby i helgen och slappa medan Tobbe ska upp till Kumla/Örebro på "Grabb-Helg".

Jag har min första Matteprov denna veckan håll tummarna!

Nu åter till arbetet!

Maskig helg

Denna helgen har vi inte gjort nått vettigt. Det har varit jätteskönt!!! Tobbe har fotograferad diverse när vi kom till Lund idag bland annat en fin bild på lill-hjärtat.Visst är han finaste kissen i världen?

Online Spel

Jag har alltid varit glad i och spela spel det vet alla som känner mig. Men så här i vuxen ålder händer det allt mer sällan, kanske för att jag inte äger en ny fin modern spelkonsoll. Jag har däremot de antika varianterna. Men jag är medlem på sidan King.com där kan man spela antingen gratis eller mot pengar. Jag spelar gratis för jag ser ingen anledning till att göra något annat.

Men dom hade fått ett nytt spel där som jag bara måste visa för det var det sötaste jag sett på länge. Det är det gamla hederliga Fia med knuff det handlar med små söta gubbar som traskar runt spelplanen! Så här ser det ut, visst e dom söta!

Matteläxa och Måns

veckan har rullar på försäljningen har varit bra för min del denna veckan på jobbet och jag räknar på med matten. Det är svårt men jag har världen bästa och snyggaste mattelärare :) Puss älskling!

När jag hade räknat färdigt tittade jag på Så Ska Det Låta. Måns var ju med och man måste heja på skåningar det är obligatoriskt! Och det är inte varje dag man hör Måns sjunga på skånska men idag bjöd han på skönsång a´ la´ skåne :)Härligt med lite Wilmer X det värmer alltid själen!

I morgon kommer älsklingen hit och ska undervisa mig i lite matte jag inte förstår, matte är svårt!

annars har vi inget inplanerat denna helgen alls, nästa helg står Mellbystrand på schemat!

Har eventuellt möjlighet att ordna en biljett till Bruce Springsteen i Stockholm den 5 Juni, pris typ 575 kr tror jag.

Jag ska eventuellt gå själv så om någon vill följa med mig och 2 andra kompisar SKRIK HÖGST!

ekvationer och IBS mage

Jag har räknat matte hela kvällen x & y hit å dit :P jag e jätte duktig än så länge rullar det på fint :)

Har haft lite magknip till och från sen igår såg på Diagnos Okänd på trean idag och tjejen där hade bland annat också IBS. Jag kände igen symptomen direkt! Svälld mage och ser nästan gravid ut det e precis som jag! Hittade en blogg på nätet som berättade om att det fanns en IBS-skola man kan gå på men man måste ha remiss från läkare men att den skulle vara riktigt bra! Kanske vore nått?

Idag har jag förövrigt varit på banken på vuxenpoängsmöte. Vi har pratat fonder och sparande etc etc. Och jag blev påtjatad ett mastercard det e väl vuxet! Men det är mest till när jag reser lite bättre och ha med sig än visakortet där alla pengarna ligger! Så det åker i byrålådan så länge.

Nej nu ska jag sova..zzzzzz

Efterfest!

Så var Melodifestivalen äntligen slut och vinnaren blev operatanten Malena Ernman. Hon var faktiskt en värdig vinnare. Ett bidrag som sticker ut tycker jag är kul. Jag var glad att hon vann och inte gummistöveltanten. Hade hon vunnit hade jag nog kreverat, hon är fruktansvärd!

Men jag röstade ju, som den pojkbandsälskade lilla själen jag är givetvis på EMD. Dom var bäst :)

Bjuder på uppträdandet från efterfesten igår, enjoy!

Påsk i Köpenhamn & Midsommar i London !

Nu rassla det till på kontot ska ni veta! Pengarna bara flög iväg! Men det är till trevliga saker måste jag säga. Det hela började med att jag & Tobbe bestämde oss för att åka till London en liten weekend. Jag fann billiga biljetter över midsommar för strax över 800 kr/person. Det var det ju helt klart värt att spendera så boka gjorde vi. Hotellet är också bokat och fixat. Vi är borta 19-22 Juni :)

Sedan satt jag och klicka rundor på nätet idag och hittade till min förtjusning att komikern Jeff Dunham kommer till Norden på sin Europa turné!! Han är ju komikern bakom Achmed The dead terrorist som både Tobbe & jag älskar! Så sagt och gjort klick klick på nätet så hade vi bokat 2 biljetter till Köpenhamnsföreställningen som är på självaste Påskafton! Jag kan då inte tänka mig en mer trevlig Påskafton :)

Så jag är så lycklig att jag skuttar fram idag trots värsta mensvärken!

Nu ska jag jobba vidare

Chipp o Hoj!

Var gick det fel?

I lokalnyheterna i morse samt i Metro fanns det en nyhet om ett gripande som gjorts i Tullen vid Lernacken igår.
Artikeln i Metro sammanfattar det hela så här:

En 16-årig flicka greps i går eftermiddag när hon tillsammans med en 14-årig flicka försökte smuggla in 51 kilo kat. Bilen som kördes av 16-åringen stoppades för tullkontroll vid Lernacken. Flickan är nu anhållen misstänkt för narkotikasmuggling. Det är sällsynt att så unga flickor ertappas med den här mängden narkotika, enligt Tullverket. METRO


Vad i hela friden har gått fel? Kan man ens tänka tanken att deras föräldrar måste känna sig som misslyckade? Oavsett är det skrämmande tycker jag.... 

Räkna, räkna räkna

Jag har satt igång med matten och det flyter på än så länge! Jag har inte gett upp i alla fall.

Hade massor att göra på jobbet idag och hann för en gångsskull inte klart alls eftersom vi hade 2 besök av olika leverantörer idag. Bamba Experience och Awesome Fiji & Awesome Oz kom och hälsa på i Lund. Det var trevligt men som sagt jag hann inte klart det jag egentligen skulle göra... Men men det får vi ta i morgon. Jag är lillboss nu i 2 dagar eftersom chefen ska till E Stockholmo på möte.

Om det kittlar i resnerven på någon så kan jag meddela att vi på jobbet just nu har en kul kampanj. Handlar man en Jorden runt resa nu så får man, läs FÅR man på köpet en 65 liters Eagle Creek ryggsäck! Värd 2195 kr! Inte illa pinkat alls faktiskt.Fin va :)

Hemma kväll

Ikväll har jag en äkta hemmakväll! Tobbis skulle på After Work så jag stannar hemma och myser istället. Vi ska ju på inflyttningfest i morgon men ingen present har vi köpt än! Får bli shopping i morgon.

Har räknat matte, gjort mitt närvarotest också, det gick bra men det var ju å andra sidan mjukstart med endast 1 fråga wiii :) Och jag hade rätt.

Jag har tittat på så ska det låta, 3 av 4 deltagare var från Skåne, det e så det ska va! :)

Nej nu börjar ögonen snart gå igen, ska titta på upplösningen av Lets dance sen sova zzzzzzzzzzzzz

Nytt liv

Det har börjat och röra lite på sig på jobbet, lite fler förfrågningar och bokningar till sommar/höst resor har det dykt upp. Men det kan bero på att vi är en person mindre på kontoret just nu också. Men skönt är det i alla fall att ha saker att göra.

Jag har bokat in mig & Tobbe på en liten weekendresa till London idag, inte helt spikat än men kan bli att vi åker över över midsommarhelgen.

jag väntar just nu på systeryster som ska sova här, hon skulle tydligen vara social med en kompis ikväll så hon dyker väl upp snart.

Tänkte avsluta med att tipsa om en filmtrailer. Ni som känner mig vet att jag älskar spännande böcker, deckare, mysterier etc. Framförallt älskar jag Dan Browns böcker, Da vinci koden och Änglar & demoner. Tom Hanks spelar huvudrollen i Da Vinci koden som kom ut för några år sedan. Nu är det snart dags för Änglar & Demoner att ha premiär, tror det är ca 14 Maj den går upp på biodukarna.

Här kommer ett smakprov

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus