Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Flyttpack, Wii & London!

Fick besök av mor & far i lördags, dom kom ner med ett Wii :) Jag och Tobbe ska köpa det begagnat av en kollega till pappa. Jätteroligt! Min söta mamma putsade mina fönster, det tackar jag varmast för :) Jag packade under tiden lite lådor.

Lördagkvällen blev helt oplanerat utgång i Malmö, Sanna kom och gästspelade från Helsingborg några timmar med mig & Tobbe i Malmö och det blev middag på nyöppnade T.G.I Fridays på Lilla torg och sedan öl på Pickwick. Kan varmt rekommendera båda, Fridays har sjuuuuuuuukt god mat om man gillar amerikanskt, typ steaks & ribs.

Söndagen tillbringade med näsan i matteboken och sedan med middag hemma hos Calle & Helena. Mycket gott & trevligt som alltid. Kvällen avslutades med en promenad till Ribban i blåsten.

Idag har jag cashat in lite på jobbet, haft en bra dag faktiskt. Det bär ju av till London över midsommar så jag ska tvätta i morgon bitti innan jobbet och sedan packa i slutet på veckan. Måste växla pengar också.

London ska bli kul, jag och Tobbe har aldrig varit där så det ser vi fram emot, alla tips på vad vi ska se & göra emottages tacksamt.

Tjingeling

Kommentarer

Ass

2009-06-16 - 07:40:19
Det är ju så mycket :)Ni bör ju köra en turistrunda och kolla på alla de där "måstena" -Buckingham Palace, Big Ben, Towern, Picadilly, Trafalgar, Oxford street...Men sen skulle jag rekomendera en tur till Soho på helgen för att promenera på marknad, en tur i det stora pariserhjulet -London Eye och jag hade i alla fall riktigt skoj på Madame Tu... ehh, jag kan inte stava till efternamnet -men vaxtanten ;) Kanske sherlock holmes museum kan locka?Sen får ni inte glömma pubarna :)

Ass

2009-06-16 - 17:45:01
Jag tog ett helt år på mig att hinna med allt så jag förstår om det blir mycket att hinna på bara några dagar :) Hade så himla skoj! :)

Moster

2009-06-16 - 19:22:18
Covent Garden!!, Harrods, Fortnum and Mason, skippa vaxkabinettet det är en turistfälla.

Horse Guards, Royal Albert Hall, parkerna är trevliga. Det kan komma mera om du önskar

Ha det!

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus