Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

R.I.P Michael Jackson 1958-2009

Jag tror inte någon har missat att Michael Jackson gått bort. Han var en av mina stora idoler en gång i tiden och jag har alltid tyckt han gjort otroligt bra musik. Han må ha varit en skum, underlig, egen & udda person men han var ett musikaliskt geni & en mästare på scen. 

1997 så åkte Louise och jag upp till Göteborg för att ta Ullevi i besittning och beskåda denna världstjärna. Michael Jacksons History Turne var i stan och detta kunde vi inte missa för allt i världen. Det är fortfarande en av de häfigaste och mäktigaste konserterna jag någonsin varit på. Och nu när han tragiskt gått bort så känns faktiskt ännu större att fått se honom uppträda live. 

Jag tänkte bjuda på några klipp från just "vår" Ullevi konsert från 1997 som jag gillar!

Först ut är Billie Jean uppträdandetDet andra är Black & white med introt från videon först och sen live uppträdandet


på riktigt

Nu är det på riktigt, min lägenhet ser för jävlig ut! Lådor och möbler & skit överallt! Men nerpackas ska det! Har skruvat ner alla hyllor etc idag och packat ner småsaker. Ska snart ge mig på köket också....

Jag önskar att dessa närmaste dagar går fort! 

Until next time...

Gammal!!

Jag är gammal! Idag kom lappen i lådan att mitt nya körkort har kommit.... fatta jag har haft körkort i snart 10 år...

Jag är gammal det bara är så....

ska försöka hinna med och hämta ut det i morgon...

Flytt!

Jaha då var det spikat då! Den 30 Juni kl 11.00 är det besiktning på lägenheten och då får jag nycklar :) Sen avgår flyttlasset!

Så är det någon som har lite tid över den dagen så emottages hjälpen tacksamt!

London var jättebra! Vi hade tur med vädret och slapp regnet det var vi glada för. Vi har gått runt halva London och sett massor & ätit gott. en trevlig stad måste jag säga. Jag har skrivit mer på resdagboken om vad vi såg och gjorde, där finns även lite bilder.

Tuffs hade lagt jättespyan på min matta idag när jag kom hem. Men han får skylla sig själv när han åt upp ett godispapper igår. Så går det! Jag försöker nu rädda min matta...kartongboende

Det känns som jag bor i en kartong... har packat en del i kväll ett par hyllor är nu tomma och skrivbordet på allt utom datorn likaså. Det går sakta frammåt det är bra.

tack för alla tips på London, jag får svårt och välja dock men jag tror jag följer mosters råd och struntar i vaxdockorna... finns roligare och se i London. Har två Harry Potter stopp på listan att göra dock dom är viktiga.

Jobbet är fortfarande roligt har och göra och det känns som att jag har bonus potensial denna månaden, det är trevligt.

Flyttpack, Wii & London!

Fick besök av mor & far i lördags, dom kom ner med ett Wii :) Jag och Tobbe ska köpa det begagnat av en kollega till pappa. Jätteroligt! Min söta mamma putsade mina fönster, det tackar jag varmast för :) Jag packade under tiden lite lådor.

Lördagkvällen blev helt oplanerat utgång i Malmö, Sanna kom och gästspelade från Helsingborg några timmar med mig & Tobbe i Malmö och det blev middag på nyöppnade T.G.I Fridays på Lilla torg och sedan öl på Pickwick. Kan varmt rekommendera båda, Fridays har sjuuuuuuuukt god mat om man gillar amerikanskt, typ steaks & ribs.

Söndagen tillbringade med näsan i matteboken och sedan med middag hemma hos Calle & Helena. Mycket gott & trevligt som alltid. Kvällen avslutades med en promenad till Ribban i blåsten.

Idag har jag cashat in lite på jobbet, haft en bra dag faktiskt. Det bär ju av till London över midsommar så jag ska tvätta i morgon bitti innan jobbet och sedan packa i slutet på veckan. Måste växla pengar också.

London ska bli kul, jag och Tobbe har aldrig varit där så det ser vi fram emot, alla tips på vad vi ska se & göra emottages tacksamt.

Tjingeling

Äntligen kommit igång!

Helgen har varit lugn. Jag var hemma och tvättade igår och sedan maskade jag resten av dagen. Somna sent....

Idag har jag dock varit produktiv så det fräser om det. Det började med frukost i morse, var tvungen och ha energi till mattenprovet som kom näst. Jag skrev på allt utom 3 uppgifter får hoppas det fick bra håll tummarna. Sedan börjades sorteringen. 4 ica-kassar kläder rensades ut och ska skänkas till bättre behövande. Rensade ut en del skit & skräp som jag var nere och kasta, rensa Tuffs låda och så dammsög jag. Jag packade även ner vinterkläderna i en av flyttlådorna som fick åka ner i förrådet så länge. Så det är på gång i alla fall med packandet. Härnäst står böcker & prydnadssaker på tur som jag inte behöver just nu. Får bli ett projekt i morgon tror jag.

Har belönat mig med pannkakor idag eftersom jag varit så duktigt och nu dricker jag te och ska fortsätta dega i soffan.

Tobbe e på väg söderut igen, jag e glad & längtar efter honom.

Världens Bästa Flygbolag!

Sitter ensam och har supertråkigt på jobbet, det är med andra ord väldigt lugnt så jag tänkte jag skulle blogga lite för att liva upp stämningen. Kanske det är någon som håller på att planera semesterresan eller bara vill drömma lite.

Jag hittade årets lista över världens bästa flygbolag som är framröstat av passagerare själva som lämnat sina omdömden på skytrax hemsida.

Listan ser ut så här:

1. Cathay Pacific (Hong Kong baserat bolag)

2. Singapore Airlines (Säger väl sig själv var dom kommer ifrån...)

3. Asiana Airlines (Syd Koreas flygbolag)

4. Qatar Airways (från Qatar så klart, dom flög jag med till Bangkok förra året, väldigt trevligt bolag)

5. Emirate Airlines (Hemmahörande i Dubai, Förenade Arabemiraten)

6. Qantas Airways (Australiens stolthet)

7. Etihad Airways (Hemmahörande i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten)

8. Air New Zealand (erm gissa den du!)

9. Malaysia Airlines (från Malaysia såklart)

10. Thai Airways (Thailands stolthet)

Notera att populära Thai som alla pratar om och som är så "fina & bra" endast hamnar på 10:e plats. Kan säga att det troligtvis beror på TRÅK planen de flyger med härifrån skandinavien som så vitt jag vet inte ens har TV i stolen. Det e minuspoäng!

Att Cathay Pacific vinner är dock inget konstigt. Dom är superba, fina, otroligt serviceminded och vi bokar dom massor!! Dom ligger helt klart hack i häl på Singapore Airlines som alltid är med i toppen på dessa listor. Singapore Airlines har dock en snorkigare attityd än vad Cathay Pacific har. Dyrare och vill inte lämna några bra priser alls. Tråkmånsar! Vi gillar Cathay!

Så ni vet ni vilka ni ska flyga med om ni ska resa österut eller ner på andra sidan jordklotet. Det e bara och maila mig så fixar jag!

Nu är det snart dax och gå hem för dagen.

Chipp!

Det saknade Air France planet

I går morse försvann ett plan över Atlanten som var på väg ifrån Rio till Paris. Det har nog ingen missat. Väldigt otäckt var det i alla fall att läsa om. Idag har de hittat vrakdelar, flytvästar & flygplansstolar som troligen kommer från planet. Vi hade dock inga kunder på planet och i denna tragedi känns det i alla fall lite skönt. Men det är fortfarande hemskt & obegripligt, man undrar vad som hände och vad som gick fel. Var det blixten eller var det något annat? Undrar om de någonsin kommer att hitta resterna av planet & den svarta lådan, känns som en fis i rymden faktiskt, jag men Atlanten är ju direkt inte långgrund....En trevlig och glad nyhet är att Robin Söderling vann stort över Nikolaj Davydenko i Franska Öppna idag!Så otroligt roligt och jag som inte ens gillar tennis!! Heja Robin säger jag som nu får spela semi på fredag mot Fernando Gonzalez.

I morgon ska jag och Marie åter till Hilton och äta gratismat! Eller ja det är ju en Workshop med gratismat :)

Schemat för imorgon ser ut som följer:
Onsdag 3 jun Hilton Triangeln, Malmö
18.00 Välkomstdrink
18.30 Workshop
20.30 Middag och prisutdelning

Deltagande företag Thai Airways, Dubai Tourism, Banyan Tree Hotel & Resorts, Finnair, Destinationkompaniet, Tourism Malaysia, Air New Zealand, Tour Pacific, Lime Travel

Ja vad kan jag säga annat än det kommer bli trevligt och Hilton har alltid god mat :)

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus