Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Semester

Jag har semester denna veckan :) Det är mycket trevligt och man får tid till all möjlig sorts hemmafix. Vi har pysslat med diverse saker i veckan plus varit med Tuffs till veterinären igen-. Dock var proverna dom tog bra och nu verkan han vara sitt gamla jag igen. Nu väntar vi bara på lite ersättning från försäkringsbolaget, jag tackar gudarna för att jag skaffade kattförsäkring....

I morse var vi nere och besökte fiskehoddorna i Malmö. Där säljer dom färsk fisk varje morgon nästan. Vi handlade färsk fiskad & filead tork för 98kr/kg! God var den också eftersom den slank ner som lunch i form av panerad torsk med potatis & hollandaisesås! MUMS!

I morgon ska vi ut till Blentarp och besöka Tobbes Farbror med fru. Det ska bli mycket trevligt faktiskt. Sedan åker vi norrut på fredag för att gå på räk & kräk fest i Halmstad med gamla gatan från L:a Tjärby gänget! Och på lördag är det mellbystrandskalaset, så det är fullrulle nu framöver.

Nej nu ska jag nog återgå till nån onödig semesteraktivitet som att kolla på sim VM, spela Wii eller kanske snurra en stund på fejjan.

Chipp!

Kommentarer

RESESNACK.

2009-07-31 - 18:16:15
skönt med lite semester :)

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus