Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Ännu mer flyttstök

Helgen har bjudit på ännu mer flyttstök. Tobbe och jag har burit lådor och kassar under hela gårdagen och det ska fortsättas idag. För er som missat det så ligger Tobbes lägenhet 100 meter bort så vi kan gå mellan lägenheterna med sakerna. Vi hoppas vi kan få så mycket som möjligt flyttat idag så det inte blir så mycket kvar sen. 

Vi har även kollat på Harry Potter 1, 2 & 3 under helgens gång. Vi ska kolla igenom 4 & 5 också i veckan innan vi går på bio för att de den nya 6:an, Harry Potter & Halvblodsprinsen. 

Vi fick snabbesök av Emir & Petter igår som var på väg till en fest men droppade inom en kortis. Vi blir ju kvartesgrannar med Petter & hans andra 2 bröder snart. Dom har fått en takvåning längre ner på gatan. Emir bort ju också bara ett stenkast bort så vi kommer ha krypavstånd till varandra snart.

I natt har vi haft sovrumsdörren öppen eftersom Tuffs envisas med att krafsa och väcka oss på nätterna. Det gick jättebra, han har varit lugn och stilla hela natten och kraffsade lite på balkongdörren runt 5 snåret i morse. Jag fick släppa ut honom och sen hoppade han upp och la sig till rätta på Tobbes fotända. så snäll har han inte varit på länge. 

Vi hittade en djuraffär här i krokarna igår. Vi gick dit för att införskaffa en ny borste till Tuffs, vi hade sett en på nätet som bara fått lovord och ska vara superbra till både hund & katt! Vi hittade den, och efter att jag blivit 400 kr fattigare så blev jag en stolt ägare till en FURminator! Skratta bäst som skratta sist effektiv var den! Vi ska borsta en gång i veckan till att börja med, annars finns risken att Tuffs får kala fläckar. Så effektiv är borsten! 

Se själva här, kanske någon hund eller kattägare därute som är intresserad?

Kommentarer

jessica

2009-07-21 - 20:51:42
är väldans nyfiken på den där Furminatorn...väntar ivrigt på en video med luffs. kel på magen från mig. inte på tobbe utan på luffs. kramen

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus