Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Personlig Almanacka

Tänkte tipsa om en grej jag fick som julklapp på jobbet i år. Jag fick presentkort till hemsidan Personlig Almanacka, och min chef har provat detta nu 2 år i rad och är jätte nöjd.

Det hela kostar 275 kr inkl frakten och då får man själv designa sin kalender till färg, text och välja lite inställningar hur man vill bygga upp sin kalender.

Jag gjorde min idag och det tar ca 2 veckor innan man får dom i posten så det e dags att beställa nu om ni ska ha den till Januari.

Kan varmt rekommendera detta faktiskt!


Bloggpaus

Ursäkta tystnaden men jag har haft en liten paus i bloggandet, det måste man ibland. det har ju varit en hel del som hänt den senaste tiden, med både Nya Zealand & Prag, men nu är alla resor avklarade för i år.

Jag är åter på jobbet och det är väldigt lugnt i all julrush faktiskt. Vi blev lite sura och smått stressade när British Airways kabinpersonal fick för sig att dom skulle strejka hela julhelgen, men den blåstes av idag som tur e! Jag får behålla julfriden!

Det har blivit en hel del förändringar i personalstyrkan till nästa år, allt är inte helt spikat än men nästan i alla fall.
Min kära Sofie har beslutat sig för att hon saknade oss och gav upp plugget och börjar jobba igen 11 Jan. Då börjar även Philip jobba hos oss, han har varit studentambassadör för Kilroy förut men nu ska han in i säljet några dagar i veckan. Vi har även anställt en ny tjej som idag jobbar hos konkurrenten, det är roligt! Hon verkar jätte trevlig och duktig! Hon börjar i februari dock så det dröjer lite.

Marie har ju lyckats bli en stolt moder igen till en underbar lite nyckelpiga vid namn Maxwell. Han finns representerad i skruttibangs blogg bland länkarna. Så hon har nu gått på mamma ledighet igen!

Chefen har fått för sig att 15 år räcker på Kilroy och skaffat sig ett nytt jobb med förhoppningsvis nya roliga utmaningar, jag önskar givetvis henne lycka till i detta, även om det kommer kännas lite konstigt. Jag ska troligtvis bli lite Team Leader för kontoret i Lund & få en supervisor som fixar de tråkiga delarna inte jag kan, men inget helt klart än men det lutar åt att 2010 blir året för förändring inom jobbet!

Roligt tycker jag dock!

Bjuder på en Prag bild på den häftigaste kyrkan jag någonsin sett som avslutning på detta lilla uppdaterande blogg inlägg! Erkänn att den är som tagen ut en Disney film!

Home Sweet Home!!

Varför går tiden så fort när man har roligt? Mina 2 veckor på Nya Zealand susa förbi i rasande fart och jag ville inte alls åka hem! Men nu när man e hemma så är det rätt skönt, en stund i alla fall. Jag ska slutföra resedagboken så ni alla kan läsa om det där. Men så länge så ska jag bjuda på en av våra bästa minnen från resan, Maoriernas Haka. Det är något man kommer att få se och uppleva på Nya Zealand, och det är en enorm upplevelse. Till och med Nya Zealands rygbylag All Blacks utför en Haka mot det andra laget innan matchen börjar. Vi såg en av matcherna på TV där nere mot England och vilken stämning det är.

Jag bjuder på en you tube där All Blacks utför en Haka så ni får en uppfattning om vad det är.

Enjoy!

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus