Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Slut på semestern!

Så var man åter på jobbet då! Men dagen gick bra förutom att jag och Soffan blev dyngsura på vägen dit idag. Det fick för sig att det skulle åska & ösregna precis då! Har suttit barfota hela dagen på jobbet eftersom både strumpor & skor blev blöta! Fick en del & stå i idag faktiskt så det var roligt i övrigt.

Slutet av semestern spenderades med att åka till Mellby, gå på kräftskiva i Lilla Tjärby. Väldigt roligt var det i alla fall.

Lördagen spenderades med att dels räkna lite mattematik och sedan shoppa lite på maxi. Hitta en klänning på Kappahl som jag köpte. På kvällen vankades det Mellbystrandskalaset. Vi hade biljetter eftersom pappas jobb varit med och sponsrat. Vi åt BBQ & Räkbuffé drack vin och mumsade morotskaka till dessert. Maten var bra, resten var väl sådär....

Söndagen var väldigt lugn, jag gjorde mitt matteprov som jag hade 1 fel på!!!!! och sedan körde vi söderut på eftermiddagen igen. Vi fick besök av Tobbes kompisar från Örebro, Jimmy & Ginette. Dom skulle på 1 veckan motorcykelsemester och behövde övernatta en natt. Och visst ställer vi upp som hotell då. Trevligt var besöket i alla fall!

Min födelsedag vankas snart om någon glömt eller missat. Jag har haft svårt och komma på vad jag önskar mig. Men kom idag på en sak! Fina & Poppigt söta gummistövlar! Jag äger inga och efter dagens blöta promenad så hade jag verkligen behövt ett par. Ett matchande regnställ skulle också sitta fint faktiskt.

Ska försöka komma på nått mer, återkommer med det i så fall!Sånna kanske?

Kommentarer

Tian

2009-08-03 - 20:44:06
Blir det något tema på födelsedagspartyt då? Har du bestämt dig?

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus