Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Badrock i Helsingborg!

Så var denna helgen snart över och vi är hemma från Helsingborg igen. Vi var bjudna på Badrocksfest, en privat anordnad sådan. vi skulle egentligen varit på standen men vädret ville annorlunda och det blev en inomhusdag istället. Vi började hemma hos Niklas i hans lägenhet med öl, cider, pastasallad & lekar! Vi delades upp i 2 lag och sen skulle det lekas. Det var inte dom traditionella lekarna utan nya lekar som jag tror ingen av oss lekt innan. Väldigt kul!

Sedan begav vi oss hemmåt på olika håll i Helsingborg för att klä om iss inför kvällens fest. Det var givetvis rocktema men jag är tyvärr inte född med sådan fantasi och äger heller inga rockiga kläder. Så jag hittade en peruk på Buttericks som inte var det minsta rockig men jag kunde inte motstå färgen! Så man tager vad man haver och roligt blir det.

alla var så fantastiskt utklädda på festen, dom här människorna är duktiga på att maskerada så jag har mycket att lära! Jag ska nog fundera stenhårt och planera inför en eventuell 30 årsfest nästa år.

Det blev brunch på Espresso House vid hamnen i Helsingborg innan vi åkte söderut mot Malmö igen.

En lyckad helg om jag får säga det själv.

Tack så hemskt mycket Niklas & Sanna för att ni fixa den! Och tack snälla Sanna för att vi får övernatta i din övernattningslokal :)

Nu ska vi fixa lite matlådor tills i morgon och se en film!

Hej

Kommentarer

Tian

2009-08-18 - 13:31:50
Du kan ju alltid öva lite extra, vi har som vanligt Halloweenfest här upp i slutet på oktober/början på November.

Du/ni är hjärtligt välkomna. Själv har jag min utstyrsel klar så när som på två små detaljer. Serie/tecknat tema för mig i år också.

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus