Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

uppdatering nya lyan...

Vi har varit på Stena och fyllt i intresseanmälan dvs dom ska kolla upp oss så vi är reko folk. Eller ja Tobbe mest, jag bor ju redan hos dom. Tobbe kompletterade en uppgift idag så nu väntar vi bara svar.

Sen är det ju så att lagen om all jävlighet träder ikraft så fort man har nått på kroken. Så även denna gång.

Vi har ju nu denna Malmö lägenheten på kroken och hoppas på att fiska in den. Men jag har ju även stått i bostadskö hos LKF i Lund sedan sommaren 2006. Har aldrig hört ett ljud dom har kötider som jag vet inte vad bara för man vill bo i centrum. Känsligt värre lixom. Men vad låg innan för dörren när jag kom hem idag, ett lägenhetserbjudande från LKF!

Dock en mindre lägenhet på ca 66 kvm med lika dyr hyra strax utanför Lund centrum. Så jag tänker nog tacka nej till den faktiskt. Den i malmö känns bättre och vi får nästan 20 kvm extra för nästan samma hyra där!

Förbannad blev jag dock idag när jag läste en artikel på Aftonbladet om Arbetsförmedlingens chef Angeles Bermudez-Svankvist som gått och köpt sig en tjänstebil för 360,000 kr. Hade det bara handlat om det skulle jag kunnat blundat för detta. Men nej då det fortsätter med att berätas att hon även har tillgång till en Generaldirektörbil med privat chaffis! Vissa har det bra lixom! Man fortsätter dock att läsa att Arbetsförmedlingen har en policy som säger att:
”Flygbuss ska alltid användas när detta är möjligt. (...) Taxiresa ska vara möjlig när resan påbörjas och avslutas på tidpunkter då allmänna kommunikationer inte är tillgängliga eller avsevärt förlänger restiden”.
Dock kan man läsa att Bermundez-Svanström åker Taxi till och från Arlanda hejvilt efter eget behag. På detta svarar hon:
– Det är jag som bestämmer hur jag tar mig till och från Arlanda. Det handlar hela tiden om tid och hur mycket man kan åstadkomma under ett dygn, säger Angeles Bermudez-Svankvist. – Jag jobbar 15 timmar per dygn, inklusive söndag.

Vad ska man säga! Om hon har rätt att strunta i alla konstens regler så kan ju alla arbetslösa skita i och söka jobb också! Vad hände med att föregå med gott exempel? För hon har fan inte hjälpt någon annan än sig själv till att skaffa ett bra & högavlönat jobb!

MORR vad arg jag blir på sånt. Ska dom spara 1 miljard på Arbetsförmedlingen kan dom ju börja med hennes tjänstebil & generaldirektörsbilen med privat chaffis! Det kostar nog en slant i både bilförsäkringar, bensin & lön till en chaffis!

Så nu har jag avreagerat mig färdigt för idag, känns mycket bättre nu.

Kommentarer

Tobbe

2009-04-02 - 13:50:41
Mitt förtroende för AMS är förbrukat sedan länge. När jag får jobb så kommer det inte vara pga. arbetsförmedlingen.

Mc-Brud

2009-04-02 - 16:41:25
Ja du...att int folk har börjat klaga mer förvånar mej. Både arbetsförmedlingen och försäkringskassan kan ju driva folk till vansinne just nu. Har en kompis som varit sjukskriven och ska börja om att jobba, på sitt gamla jobb, är välkommen OCH vill gå tillbaks dit. Vet du vad FK säger?! NÄ du ska gå skola! Man tycker dom ska jubla, fira och vara glada att det finns nån som har jobb och vill tillbaks dit...men ickeHoppas att det går bra med lägenhetsbytet.

Kram Kerstin

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus