Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Påsklov!

Nu har jag också påsklov. På skärtorsdagen så jobbade vi tilln klockan 15,00 och sen stängde vi för påsken!
Jag åkte till malmö och besökte Gilda skolan för att få mina ben vaxade lagom till våren. Det gick bra och nu är dom fina igen.

På kvällen så lagade vi mat och drack ett vitt Bellingham vin. Vi kollade på Wallander film fast den amerikanska versionen med Kenneth Branagh i huvudrollen. Väldigt kul men skumt och se allting svenskt fast på engelska! Roligt att ha sett!

Idag så har Tobbe och jag varit ute på stan eller ja vi gick och shoppade och kka lunch på nya Entré i Malmö. Man kan lätt bli kär i detta enorma köpcentrum! Sedan gick vi hem drack lite kaffe innan jag susade till Lund igen. Jag har dammsugat och torkat gilven. Nu har jag disken kvar innan det blir matte läxa!

I morgon åker vi till Köpenhamn och checkar in på Radisson SAS Falconer och går och tittar på Jeff Dunham! Ska bli super kul! Och på söndag är det planerat att Louise ska komma ner med sin dator. Tobbe ska göra operation vårstädning i den är det tänkt.

Vi håller på att kolla runt och planera vad man måste fixa och kolla till flytten. Än så länge har vi kollat:

TV, Bredband, Telefoni: Comhem finnes i huset. Tobbe får säga upp abbonemanget och jag flyttar mitt.

Hemförsäkring: Vi har olika försäkringsbolag så här krävs lite tankeverksamhet.

El: ja nu ingår ju inte det i den nya hyan så det måste vi fixa!

TV-Licensen: Vi betalar ju faktiskt båda två den idag duktiga som vi är så lite rikare blir vi snart när vi får avskaffa den ena.

Längre än så har vi inte kommit ännu....

nej nu DISK!

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus