Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Små Pluttar!

Här kommer dom 2 första bilderna på små pluttarna ca 4 veckor gamla :).

image13

Min favorit :)

image14

En helt kolsvart döpt till Måns-Petter är tingad, resten är till salu.

Intresserad så är det bara och hojta :)

Lyxhelg med fika och småpluttar!

E hemma hos mammsen & pappsen i helgen med Tuffs. Resan hem gick väl sådär... Kombinationen av lövhalka på spåren norröver och signalfel på Huvudbangården I köpenhamn gjorde att jag kom hem 2 timmar försent med tåget till Laholm, men vad har man för val mer än att vänta. Tuffs uppförde sig exemplariskt hela vägen och trotts den långa väntan hem. Han är över lycklig över att vara i det stora huset igen!

Jag ska fika med en ny bekantskap jag träffat på nätet idag. En tjej faktiskt, som går under online namnet Tinis :) Ska bli kul! Hon bor i Halmstad så då får man passa på när man är på besök i Halland.

Ska även ut till Jessie och hälsa på henne och småpluttarna. Dom ska vara jätte söta nu enligt rykte. Tänkte skaffa bildbevis på detta som kommer senare ikväll troligen.

Annars har jag inte så mycket inplanerat än, jag tar helgen som den kommer!

Mycket snack om stureplansrättegången senaste veckan, vi har pratat om det på jobbet lite grann och kusinen hade en monsterblogg om det som jag precis läst. Jag väljer att hålla min åsikt för mig själv eftersom jag inte orkar diskutera saken. Hoppas dock som kusinen skriver att hovsätten ser lite klarare än vad Tingsrätten gjorde.

En liten Facebook notis måste jag få in också. Jag förstod inte detta fenomen från början. Det tog tid, det va rörigt och jag funderade på om jag verkligen behövde en sån här sida till.... Men jag erkänner jag e "hooked".
Senaste veckan har jag hittat gamla arbetskamrater från "Donken" och en gammal kund som jag skickat jorden runt förra året! Det va lite kul faktiskt, med tankte på att "kunden" känner en av tjejerna jag jobbade med på Donken förr... tänk va världen e liten ibland. Det där med "6 Degrees of separation" e nog inte helt osant.

Återkommer med bilder senare.

PEKING!!!!

Åh nu får ni hålla tummarna, nu verkar det bära av på studieresa igen med jobbet.
Ser ut som att det blir Peking mellan 12-17 Dec!! Bra tajming för julshopping!!

Hoppas Hoppas!!!

annars e allt bra det rullar på annars. Händer inte så jättemycket annars mest jobb jobb jobb...

Ska besöka MediaMarkt i morgon, dom premiäröppnar sin Lund butik då så jag ska se om dom e så billiga som dom säger :)

Ska hem till Mammsen & Pappsen i helgen ska bli skönt :) Ska hälsa på Jessie och små kissarna och vara allmänt social.

blir fler uppdateringar då.

Kramar

Första Klass Kändis!

Förra veckan gick i jobbets tecken. Eftersom chefen är på semester har vi andra rätt mycket och göra. Men i torsdags fick lill-bossarna Marie och jag en ledig dag från kontoret för att jobba lite "på fältet". Det var resemässa somanordnades av vårt företag för att locka kunder till att bli lite inspirerade att resa med just oss.

Mässa gick av stapeln i Stockholm först där det var succé med ca 900 besökare. Marie och jag dock fick åka 1:a klass på öresundståget från skåneland till göteborg. Jätte trevligt med gratis kaffe och tidningar. Vi unnade oss en frukost på Espress House som vi åt på tåget, sedan spelades det När & Fjärran (res-versionen) och då underhöll vi även dom två herrarna som satt jämte oss som även dom lärde sig ett och annat om världen!

Väl framme så lyckades vi hitta en spårvagn, klura ut hur man betalade.... blev först stämplade med "hillbilly" status av spårvagns chaffisen dock, det var lite kul, men det blir så när lantisar besöker storstaden. Väl framme så hälsade vi på våra söta kollegor från Göteborgskontoret och sedan blev vi överfallna av en galen Nya Zealändare från ett av företagen vi jobbar med. När han var klar och äntligen släppte oss ut sitt stenhårda grepp och vi hade intygat honom att vi älskade honom och hade saknat honom åka kom nästa....

En Australiensare tog över och började uppdatera oss om deras husbilsprodukter. Vi blev filmade och kändisar då vi blev utlagda på you tube. Ni kan bevittna förödelsen här *ler* 

Well vi fortsatte att prata med dom söta pojkarna från down under om diverse produkter innan vi behövde en paus och promenderade genom Haga i Göteborg till vårt Göteborgskontor för att hälsa på dom. Detta var väldigt kul då vi sällan ses och inte har besökt dom andra kontoren förr. Efter en dryg halvtimme promenerade vi tillbaka och pratade lite till med våra leverantörer innan det var dags att bege sig mot centralen och tåget igen.

Väl på station så var det lite försenat så vi passad epå och äta och prata skit, det e vi väldigt bra på, speciellt tillsammans :) Väl på tåget hamnade vi mitt emot en trevlig prick som visade sig vara lika hungrig som vi när snaskvagnen kom åkandes. han blev mycket inspirerad av oss när vi beställde varm choklad och körde helt sonika på vår linje :)

resan gick med små uppehåll söderut och allt verkade lagom bra tills 2 herrar lite längre bort i 1:a klass avdelningen börjar diskutera något mycket viktigt eftersom volymen höjs.. Vi tre tittade lite på varandra och skrattade lite åt deras något flummiga samtal. Om man säger såhär: Dom löste alla världsproblemen, enligt dom själva i alla fall. Vi andra tyckte mest att om klockan är 22,00 och man sitter på ett tåg, försöker man inte hålla volymen lite nere då i respekt till andra resenärer som kanske vill vila? Det trodde vi alla fall, men tydligen inte dom.

Efter en något förvirrande situation i Helsingborg där vi mystiskt bytte håll på tåget och ändå hamnade i Landskrona konstaterade jag att vi hade trollat dit oss. En stund senare kom jag dock på att vi hade kört runt Helsingborg och kommit in från "fel" håll och det var därför vi sedan åkte baklänges helt plötsligt. detta gjorde vi pga av ett tidigare spårfel mellan Helsingborg och Ängelholm som hade orsakat förseningen tidigare på dagen.

Hem kom jag om än senare än förväntat. Fredagen var sömnig men gick utan större krussiduller och slutade med en springnota på Lomma krogen, eller ja krogägaren tyckte att vi inte behövde beala vilket jag tacka för eftersom jag e luspank denna månaden. Tack gorde gud att det e löning snart.

Lördagen börjades med dammsugning, torkandes av golv och diskning innan frukost. Sedan tvättades det, och svors över att nån j*vel har tvättat nått man inte ska i en av maskinerna så jag kunde bara använda den andra maskinen... idioter! Sedan bar det av in till Malmö på kvällen för att träffa min namne Elli och gå på bio. Vi hade reserverat biljettertill Bristande Bevis med Anthony Hopkins och Ryan Gosling. Jag säger bara en sak, SE DEN! En jättebra film, med Mr Hopkins i högklassig prestation som vanligt. Han e fenomenal på att spela skurk :) Jag gillar honom!

Idag har jag umgåtts med Terry hela dagen. Vi började lite slow med en frulle på Espsso House i stan, sedan blev det lite shopping och mera fika på Nova innan det blev film och mat här hemma. En heldag helt enkelt.

I morgon blir det jobb som vanligt, fortfarande lill-boss en vecka till mend et ska nog gå bra. Hoppas på inga större strul bara!

Håll tummarna!

Diska, städa, tvätta, damma... varje dag e de detsamma...

Jag vet jag e skittråkig men jag har skjutit upp det tråkiga och nu måste jag nog ta tag i det... Ska diska, städa och tvätta idag! Blir skönt när det e klart dock!

Och det e ju hemskt vad alla reser nu, det visste jag ju redan visserligen från jobbet men mammsen & pappsen har varit en vecka i Grekenland dom ringde för en stund sen allt var bra och det var hemfärd i morgon... och nu skulle visst Moster med man till Kroatsien oxå... jaja vissa har det bra.

Jag sparar ju pengar och planerar mina egna semestrar dock är inget bestämmt än det e bara på drömstadiet.

Men planeringen ser ut som en 2-2,5 veckors semester till våren och Nya Zealand i drygt 3 på hösten/vintern. Får se om det håller.

Annars har jag inget planerat i helgen känner mig mycket bättre än igår då jag var så nära att explodera men idag har det lagt sig lite.... Får se om jag hittar nått och gå igång på under dagen....

Idioter!

Idag har varit fullständigt fruktansvärd!

Jag e lill-boss nu eftersom chefen e på bröllopsresa i Afrika. Det e alltid kul att få basa lite ibland det trivs jag med, det erkänner jag. Men i mitt yrke när någon går på semester så betyder det att någon annan måste göra dennes jobb eftersom det inte bara kan ligga på hög i 2-5 veckor.

Chefen e bra på att pytsa ut lite till var och en men snälla MissEllie fixar det som ingen annan vill göra dvs det tyngsta och med tidskrävande arbetet, jaja det genererar ju försäljning och det e ju det mitt jobb går ut på att vara bra på men jag har ju egna saker som ligger på hög också! När ska jag hinna med dom?

Och som alltid så krånglar chefens bokningar första dagen hon e ledig, så j*vla typiskt. Fredagen böjade med ett besök på Espresso House där jag samtalade med café chefen där. Han e trevlig och vi brukar diskutera både det ena och det andra ett par dagar i veckan. Just idag hade både han och jag en sämre dag... jag fick min frukost och gick tillbaka till jobbet där mina söta kollegor L och P redan hade satt igång dagens arbete. Jag hann inte mer än bre min scones och zippa på min stora kaffe latte innan dagens första strul hade visat näsan... och när klockan blev 09,17 hade dagens huvudvärk satt in med råge...

En Ipren, och ett par djupa andetag och svordomar senare hade klippan (jag) börjat bena ut problemen.

Hittade ett hål för lunch och L gjorde mig sällskap i köket. Lunchernas samtalsämne brukar hittas i någon av dagens Metro eller Punktse eftersom vi jobbar stad i stad med den största ligisthålan i sverige så e det inte så svårt att hitta samtals ämne.

Just idag gick jag igång på följande artikel som gjorde mig ska vi säga lätt upprörd. Vi lever i Sverige, ett västland år 2007. Men ibland börjar man ju undra. att Tingsrätter, hovrätter miljödomstolar ens tar upp ett fall där en advokat har stämt en kvinna för att hon röker i trädgården!!!!!!!!!!!!!!!! För i H-vete, advokaten måste ju vara hypokondriker eller ett fall för en psykolog! Och nu har han överklagat domen till Hösta Domstolen!! Jag hoppas dom gör som jag och skrattar och idiotförklarar honom!

Annars så det senaste som hänt dom senaste veckorna bara att dom sprängt en balkong, en husvagn och dom har en mordplats men inget lik! Och så våldtäkter, men det va ju det lilla.... Ja oxå han läkaren förstås, det är en läskig typ det med! Han verkar också behöva en psykolog eller en lektion i sexualkunskap för den delen speciellt på "spermiekrypar" kapitlet för det verkar ju han ha missat helt.

Så jag e grymt glad att denna dagen e slut idag!

Jag ska städa min lägenhet i helgen och så e det tvättdag i morgon! Då har man tid och städa under tiden man tvättar så det ska jag göra, och det behövs om man säger...
Sen får vi se vart helgen bär av..... det återstå och se.

skönt och få avreagera sig lite..... bloggar e bra.

HejFest, Jobb, Jobb, Fika.....

jaha så var festen avklarad! Den blev jätte lyckad över 30 pers i en 2:a i Malmö med fotbollen igång givetvis!
När jag kom kände jag bara födelsedagsbarnet, men ju längre kvällen gick så kom det en och annan som jag träffat innan eller känner så det var en lyckad kväll. Söndagen var helt ok den med var inte särskillt bakis alls förutom en förbannad huvudvärk!

Elli kom över och fikade och skvallade lite på kvällen om festen och så. Vi träffas alldeles för sällan så nu har vi bestämt att det måste bli oftare! Det e ju inte så att nån av oss har en bra ursäkt när den ena bor i Lund och den andra i Malmö...

Annars har veckan rullat på med jobb. Säljer helt ok och det känns som en bra månad e på väg att göra nytt rekord i reseförsäkringar och hoppas på allmänt br försäljning ochkså så man kan få lite bonus!

Ikväll har jag varit och fikat med T på Espresso House och pratat resor och drömmar :) Det var mysigt!

I övrigt har jag inga planer för hela veckan. Vår se vart det bär hän :)

Kramisar

Lördagsbestyr :)

Idag så har det blivit en mjukstart eftersom lillen hämnades mellan 06,30 och 09,00 för att jag har varit borta 2 kvällar i rad.. jag övervägde starkt att gå upp vid 7 eftersom han var helt jävlig men jag lyckades somna en stund till och lillen med.

Ska ner i stan och handla en lte present till fördelsedagsgrisen jag ska gå på fest hos ikväll och liite dricka till mig själv också troligtvis... Sen behöver jag även ett par strumpbyxor eller leggings till mina kjolar... har inte hundra bestämt outfit än men det ska jag oxå göra under dagen.

Har kollat bussar till Malmö så jag kommer dit och hem... så nu vet jag det.

Jag ska tvätta lite kläder idag oxå så man har nått rent och sätta på sig!

Annars bara jobbas det. Har sjukt mycket och göra på jobbet nu, alla ska ut och resa! Det e kul förvisso men det e lite sjukt att det går i vågor! chefens stora dag är idag då och går och gifter sig för att bli fru :) Så hon var ledig i går och är ledig på måndag samt att hon sen bara jobbar veckan ut för att sedan åka till Afrika i 2 veckor på bröllopsresa så då blir jag lill-boss igen men det ska väl gå bra det oxå.

Nej nu ska jag nog ta och åka ner till stan och handla lite innan jag ska tvätta.

See Ya!

Enmansutredning?

Läste i Metro igår om ett nytt lagförslag som skulle läggas fram att det skulle blir Internetleverantörerna som skulle få göra polis görat att haffa dom som lägger ut upphovsskyddat material på nätet... det e fint att dom kommit fram till nått dom vill lägga fram ett förslag på... men när jag kom till meningen att det var ett förslag som hade arbetats fram av en ENmansutredning blir man ju lite lätt undrande...

Menar dom allvarligt att dom hade råd att avsätta hela EN person till att lösa problemet med olaglig nerladdning?

man undrar ju lite hur dom tänkte där...

från Äpplen till blåbär... Shrek 3 kan rekommenderar om man har barnasinnet kvar och en humornivå som e åt det lägre hållet. Jag skrattade gott i 1.5 timme :) Skön film med bra skådisar som gör röster!

Annars jobbas det på.. går rätt bra, folk bokar som aldrig förr inklusive mina vänner som börja fatta att dom ska boka hos mig och ingen annan :) Annars är det fest på lördag i Malmö och jag har ingen aning vad jag ska köpa till födelsegrisen som bara önskar sig äventyr & upplevelser.. fast å andra sidan det e ju precis vad en flaska vin kan orsaka så kanske jag skulle satsa på det.... Tål att tänkas på.

Nej nu får jag väl komma om min kyl har nått att bjuda på...

Chipp

Lyxmiddag & Bio

E Hemma hos Mammsen & Pappsen i helgen med katten. Har precis ätit en god middag bestående av färska kycklingbröst som grillats, potatisgratäng och wokgrönsaker. Mycket gott!

Ska på bio ikväll, jag har 2 gratis biljetter så Louise och jag ska se Shrek 3 precis en film i min humornivå som jag känner att jag klarar av idag. Ska bli trevligt.

Har även pratar med Jessi idag och det visade sig att hennes katt Nellie är väldigt nära bristningsgränsen nu och vi hoppas på små juniors väldigt snart.

Får se vad veckan har att bjuda på, har en fika inplanerad på tisdag och  fest på lördag men annars inget. Kanske kommer Lommapojken förbi en sväng i veckan om han någonsin hinner med att finna en ledig stund på dygnet. Vi får se.

Annars är det rätt dött, jobbet går bra och vi gick över månadsbudgeten med  en halv miljon så chefen e nöjd i alla fall! Det e alltid nått. Jag & Marie blir lillbossar snart igen när chefen åker på bröllopsresa till Afrika. Ska bli kul...


Nej nu ska jag köra in till Halmstad!

Morsning Korsning!

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus