Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Nya Naglar & Fikadejt!

 Idag har jag fått nya "fejk" naglar som blev skitsnygga. MIan kära vän Mia byggde på mig och jag kan inte säga annat än att jag blev skitnöjd! Det ser mycket trevligare och kvinnligare ut. Känns ju inte så kul och sitta på jobbet och knappra på´datorn md naglar som är nedbita till existens minimum... Så nu känns det bättre!

Idag var även den stora dagen för en fikadejt med en kille som jag träffat " hör och häpna"  på internet. Han heter Marcus och visad esig vara en skön kille med humor. Jag gillar människor som är rakt på sak och som har lätt till både skratt och diskutioner. Det var mycket trevligt, vi hamnade slutligen på &bar i Lund där jag fick min älskade Irish Coffee...*GOTT* och Marcus fick en cappuchino.

Är nu hemma hos lill-hjärtat igen och det är snart dags för sängen... låter som en pensionär... jag måste skaffa mig ett liv...

Till att jag gör det säger jag godnatt!

Safari, bus och thai massage...

Första veckan med katt har gått bra. Första dagarna blev jag väckt, 02,00, 04,00 och 06,00 med jagandes av mina ben och fötter, körandes med plingeling och rassel bollarna på parketten och hoppandes. Men nu i slutet på väckan är det bara tidig morgon som en viss kisse tröttnar på att hans mamma bara sover...Zzzzzz

PÅ jobbet är det HELDÖTT! Verkar inte som att folk vill planera resor just nu... vet inte varför normalt sett vid denna tidpunkten på året är det full rulle inför sommaren... nått skumt e det...

Igår kväll var jag och fick Thai massage, Helkroppsmassage med olja! Helt fantastiskt! Har ni inte provat det så borde ni! Stället jag gick på ligger i centrala Lund och är jättebilligt!!

Tänkte även Jag skulle dela med mig av lite bilder från min senaste semester.... Jag säger bara SAFARI i Sydafrika!

image3

image4

Lill Hjärtat flyttar in!

Så var det stora dagen kommen! Idag har lill hjärtat flyttat in! Han är som sagt 4 månader gammal och heter Tuffs. Är en korsning av 25% siames och 75% okänt!

Tog tjuren vid hornen och berätade för mamma och pappa i fredags om att jag hade skaffat katt... dom har en grej för sig att man ska inte ha katter i lägenhet etc... dom är lite vanare vid tanken nu och har tillochmed träffat honom så so far so good.

Just nu sover han i min säng! Ska bli en intressant och förmodligen lite småbusig vecka också. Fler uppdateringar kommer om detta.

En bild på Lill hjärtat får ni givetvis också viss e han söt!

image2

Ont det gör Ont!

Igår när jag vaknade mådde jag verkligen pyton! Jag hade ont i hela kroppen men främst i ryggen. Släpade mig upp och gick till jobbet som vanligt... för att gå hem med ryggont och huvudvärk. Gick och la mig med tanken att nu kan detbara bli bättre! Vakna i morse med ryggont, huvudvärk OCH till råga på allt har jag mens! Värsta veckan på hela månaden! Så chi fick jag som inte trodde det kunde bli värre....

PÅ jobbet är det just nu genomgående jorden runt förfrågningar som mailas in... dom flesta ser ut som att man har tagit ett gäng pilar och kastat dom på kartan och därav skapat sin dröm jorden runt....*suck* Ni ska veta att det är inte så lätt att tillfredställa sånna önskemål.... Men jag älskar trots allt mitt jobb och man "knegar" på i alla fall.

Jag längtar tills jag slutar jobbet i morgon och får åka hem och bli bortskämd en helg hos mamma och pappa :) God mat och bara SLAPPA! Sen på söndag ska jag hämta det lilla underverket. Det ska bli jättekul! det återstår dock att se hur lägenheten ser ut nästa vecka... Ska bli spännande....

Jag blir så anvundsjuk när jag läser att vissa killar är så husliga... när jag inte har nått och göra lägger jag mig i soffan och äter choklad lixom.. baka bröd finns inte ens på listan... En sån karl ska jag ha :o) Som bakar och lagat mat för det e nått av det tråkigaste jag vet! Jag städar och plockar och diskar och tvättar utan problem och klagomål! Men laga mat..?!? Hade jag haft råd och äta ute 24/7 så hade jag gjort det.... Laga mat genen fick jag nog aldrig...

Mitt liv känns så tråkigt nä jag läser alla andras bloggar... Jag gör ju ingenting... man jobbar äter och sover det e typ mitt liv. Jag e singel till råga på allt oxå, vilket jag fullständigt avskyr!
Jag e ingen singel tjej... det känns fortfarande fel efter att jag ändå varit singel i nästan 9 månader nu vilket är rekord för min del! Innan jag blev singel förra året hade jag lixom varit singel i 2 månader under totalt 7 års tid... Kanske tar det tid att vänja sig inte vet jag.  Dom säger ju att an inte ska leta men det gör man ju omedvetet hela tiden. Det gör jag i alla fall.

Nej nu ska jag ladda upp inför CSI Miami. För en gångs skull är det något bra på tv som går att titta på!

Back At Work...

Så var man tillbaka i den dödliga världen efter 2,5 veckas lyxliv i Sydafrika. Sol, värme, Safari, God mat, Goa viner och det e billigt! Hade en fickpengsbudget på 5000 rand (ca 5000 sek) som skulle räcka under 16 dagar. Om jag säger så här jag växlade in mina 710 rand idag som jag inte shoppade upp. Så jag e nöjd!

Jag överlevde första dagen på jobbet idag i alla fall! När jag hade rensat mailen från skräp så sjönk det från 146 mail till 41.... Sen var det bara och klicka på och läsa och svara och sortera....
Första dagen efter semestern är alltid dödligt jobbigt! Man har alltid nått klydd att komma tillbaka till som man inte vill ta i ens med tång! Men förhoppningsvis har jag rett ut dom värsta krummelurerna så förhoppningsvis blir morgondagen bättre...

Annars händer det inte så mycket på mina 46 kvm förräns på söndag då mitt nya hjärta flyttar in. Han är 4 månader och heter Tuffs! Han är en katt om någon undrar :) och det ska bli kul och få lite sällskap ibland är det för tyst och ensamt för en social själ som jag. Bilder kommer under tidens gång han är jätte fin så mycket kan jag säga.

Nej nu ska jag väl se om jag kan få lite fason på den här bloggen... Kan nån säga hur man gör vore det bra!

/Ellie

Min Första Blogg

Hej

Vem e jag?

Tja... en högljudd pratkvarn som älskar att resa och som även knåpar jorden runt resor till människor dagligen på en resebyrå i Lund :)

Jag är från början Hallänning men emigrerade till Skåne 2004 och har blivit kvar här sedan dess. Just nu boende i en etta strax utanför Lund Centrum som jag stormtrivs i.
 
Jag startar denna blogg i förhoppning om att skaffa mig nya kontakter och vänner eftersom det kontaktnät jag har idag inte är så stort som jag önskar :)

Har precis kommit hem efter en 16 dagars resa i Sydafrika. Safari och sol & bad blev det. En helt perfekt resa om ni frågar mig. Jag rekommenderar den varmt. Jag har sett 4 av 5 i The big 5! Missade bara Leoparden tar den och valarna nästa gång ;)


MissEllie

Det får bli allt för denna gång!

KRamar Ellie

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus