Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Midsommarhelg

Jaha så hade det gått ett år sedan man blev singel då... tiden verkligen flyger iväg det känns absolut inte så länge sen. Men, men i år blir en repris det blir Mellby igen :) Men jag ska fira med något annorlunda människor. Vänner , bekanta och kusinen oxå. Vi blir nog ett glatt gäng :) ska bli väldigt kul, och hoppas bara det inte regnar!!

Håller på att tvätta och ska packa ner kläder och saker tills i morgon då jag och Tuffs ska bege oss norrut igen. Tuffs längtar redan har har pratat extra mycket och högt hela veckan. Han verkar sakna "mormors" stora hus och busa rundor i.

Theo blir väl olycklig som vanligt men men. Dom överlever nog båda två. 

Annars hinner man knappt blinka förräns dagen, veckan och månaden susat förbi. Känns som att det går lite för fort ibland. Just nu e det bra dock för jag väntar på lönen!  E "lide" luspank denna månaden ska ni veta men skattepengarna räddade månaden! Men på måndag e det "prisa gud" som gäller då blir man nyrik igen :)

Har införskaffat nytt "bajshus" till Tuffs så nu e det mindre sand i badrummet men nu ska vi lära honom gå i luckan till bajshuset oxå. Har även inföskaffat utemöbler till Balkongen :) jättefina och jättebilliga. Tacka vet jag jysk!

Min nya ikea bokhylla Expedit har även den blivit monterad jag det blev jättebra! :)

Ska lägga upp en bild en annan dag. 

Nu måste jag hämta tvätten och sen ska det packas kläder till mig och favoritmöss till lillen :)

Chipp! 

Spärra in Häxan!!!!!

JA!!!!!!!! Det verkar som om dom ska spärra in jävulen igen! För er som inte är med i skvaller svängen eller om inte ger ett korvöre för det kan jag berätta att Fröken Hilton ser ut att få avtjäna sitt straff ändå. Inte mer än rätt tycker jag! Att sitta 40 dagar i husarrest i en lyxvilla med fotboja och inte få gå på premiärer på 40 dagar kändes ju dom en lyx dom och jag höll på och sätta kaffet i fel strupe när jag läste detta.

Det e ju helt omoraliskt att en människa som födds med silversked i mun ska kunna köpa sig ur fängelsestraff!

Jag står helt och hållet på domarens sida som vill spärra in henne igen! In med häxan bara! Och släng bort nyckeln så får vi en bättre värld! HAHA!!!!!!!!

Fullproppad Ledig Dag!

Hur kommer det sig att det alltid blir så att man planerar in så mycket det bara går när man e ledig? Jag har ingen aning, tåls att funderas på. Jaghar fullt upp fram tills ikväll i alla fall.

Håller för ögonblicket på att tvätta 2 maskiner och vid 9 åker jag buss och tåg in till Malmö central för att träffa pladderfia 1 och fd arbetskamrat 2 :) Vi ska äta underbar frulle på Espresso House i dag!

Sedan bär det av mot Landskronaför att träffa en tjejkompis och prata lite skit där innan jag ska bege mig hem och bädda ner mig i soffan med kissen och kolla på fotbollen.

vika tvätt ska jag få med där någonstans också... och laga mat.... men det löser sig.

Igår fick jag fina nya naglar hos Mia, så nu e man fin igen :)

Jobbet går bra jag har tagit nya tag efetr att förra månaden var USEL! Så efter att ha förklarat varför för chefen så var det bara och börja om.

Nej nu ropar tvätten, Jag önskar alla en trevlig Nationaldag!

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus