Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Jag älskar regn!

Jag har absolut ingen ångest över att jag inte har nån semester när det är sånt här skitväder ute. Då kan man helt enkelt lika gärna arbeta. Och det gör jag!  Det händer inte så mycket annars det e lite dött, förutom att en söt liten lomma påg var här och hälsade på och åt middag i söndags kväll. det va förra veckans höjdpunkt.

Annars ska jag hem till Halland i helgen igen, ska fixa lite knytis fest med gamla "barnen" från gatan där jag e uppväxt. Människor man aldrig träffar nu mer så det ska bli kul!

Har inga bilder från bröllopet ännu men det kommer jag lovar!

Provade min nya webkamera häromdagen och det resultera i en bild på självaste bloggaren! Kan ni tänka er att även jag fastnar på bild :) Så här ser jag ut när jag glor i burken här hemma :)

image10

Nej det e nog allt som händer i mitt liv just nu...
Jag har ett önskemål dock... jag vet att det e folk som läser här det ser jag på min statistik men kan ni inte skriva nått när ni varit och hälsat på blir mindre ensamt då :)
Kramar

Underbart Bröllop & Barnsligt kul Lisebergsbesök!

Bröllopet gick som smort i regnet och var jätte vackert och roligt trotts att det regnade från morgon till kväll!Min kära syster var en otroligt vacker brud och hennes man mycket stilig han med :)

Bilder kommer när jag fått tag på dom...

I övrigt gick veckan som den skulle med jobb etc förutom att vi har datastrul. Allt lägger helt plötsligt ner så vi inte kan logga in på våra datorer.. inte så mycket vi kan göra utan datorer eftersom vi är starkt beroende av det på en resebyrå. Men jag hade i alla fall en semesterdag i går (fredag) då jag och min kära kollega Marie, hennes man, en fd kollega, hennes kille samt ett annat par begav oss till Götet och Liseberg för att göra en heldag!

Vi hade barnsligt roligt när vi gick från attraktion till attraktion. För min del blev det 4 åk. Lisebergsbanan vilket är en klassiker och standard att börja med! Sedan fortsatte vi till vikingaskeppet... vet inte varför jag åkte den, mår alltid lika illa.. uscha! Sedan blev det flumride och avslutade med Balder som är helt underbar.

Jag blev dränkt i Flumriden eftersom vi var 5 vuxna i en stock, vilket betydde att vi vägde en hel del... mitt ena byxben var blött uppifrån och ner.... skönt..

Inga stora vinster på hjulen förutom en lite plopp som satt där den skulle :)

det var en heldag som blev mycket lyckad trotts fredagen den 13:e som det var.

Var inte hemma förräns vid midnatt så lite trött är man idag. Men nu ska det städas eftersom jag får besök av grannen i eftermiddag., och man vill ju visa upp sig och lägenheten från sin bästa sida :)

Hoppas jag får lite kort från bröllopet snart!

Bröllopsbestyr

jaha så var det snart dags då! Jag har jobbat Måndag - Onsdag denna veckan men har semester idag och imorgon eftersom systeryster ska gifta sig på lördag! Helt sanslöst kul ska det bli! Stora syster e givetvis tärna tillsammans med Elina.

Ska snart bege mig hemmåt med e ryggsäck på ryggen en kabinväska i den ena handen och katten i den andra. Tuffs har fått barnvkt precis som förra helgen ska ha bo hos Tant Jessi och hennes katter Göran och Nellie :) det ska nog gå bra denna gången med.

Själv ska jag prova och hämta klänningen i eftermiddag. Ska bli jättekul! Den e jättefin :)

Till råga på allt har jag fått grymt coola, långa och jättegröna naglar av min kära vän mia :) ska bli fräckt ihop med resten på lördag. Jag lovar ni ska få se bilder efter hela helgen.

Så jag återkommer väl nästa vecka med en uppdatering av kyrkan och festen och förhoppningsvis lite bilder.

Hoppas bara inte hela lördagen regnar bort! Håll tummarna för solen :)

Mini Semester

Jaha så var del 1 av min minisemester år 2007 slut. Jag begav mig i onsdags kväll efterjobb norrut för att hysa in Tuffs hos sin barnvakt för helgen, dvs hemma hos jessi, och hennes kissar Göran och Nellie som även e mamma till Tuffs :) allt gick bra efter att alla fräst klart på varandra och gick sedan på 3 olika håll!

Jag åkte hem och på torsdagen provade jag klänning tills bröllopet och sedan mitt på dagen åkte jag ner till Ängelholm och mötte Elina. Vi förberedde lite mat inför överaskningen av lilla syster. Hela mini möhippan gick bra med god mat och trevlig underhållning i form av The Ark, timbuktu och Sahara Hotnights på Sofiero Slott utanför Helsingborg.

Fredagen startade tidigt då pappsen körde mig till Ängelhols flygplats. Flygresan till Arlanda och tåget in till city gick bra där jag mötte Martina. Vi shoppade lite på stan och sedan begav vi oss hem till henne i Enköping. På kvällen kollade vi in Danny och Markoolio på hamnfestivalen där och sen dog vi i var sin säng efter några cider på stan.

Lördagen kollade vi först in lite keramik på en vernissage och sedan provade jag på klättning inomhus. Det var kul men lite träningsvärk har jag idag.

Idag blev det tidigt av färd hemmåt och efter klydd på Arlanda så kom jag till Laholm hämta Tuffs som inte alls ville åka hem och nu e vi hemma i Lund igen :)

ha varit en bra helg :)

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus